SERVICIIsi lucrari

Lucrarile de reparatii masini si intretinere in service-ul RAMISIL Auto se desfasoara intr-un atelier in suprafata de 400 m. Dotarile tehnice existente permit efectuarea de reparatii pentru autoturisme si autoutilitare simultan pentru 5 autovehicule. Service-ul realizeaza lucrari de mecanica auto, electrica auto si reparatii elemente de caroserie pentru autoturisme prevazute in autorizatia RAR.

Operatiunile de reparatii masini si intretinere sunt realizate de personal specializat, cu experienta in domeniu, astfel incat timpii de reparatie sunt redusi, iar rezultatele sunt la un inalt nivel calitativ.

 • mecanica auto mecanica auto

  Sistemul motor, ambreiajul, cutia de viteze, distributia.

  Reparatii motoare, reparatii si reglare sisteme de directie, reparatii si revizii sistem de franare, discuri frana, revizii de intretinere (filtre, schimburi de ulei, placute frana etc.), inlocuiri kituri distributie, sisteme de suspensie, reparatii/ inlocuri injectoare, reparatii/ inlocuiri pompe injectie, ambreiaje, cutii de viteza.

 • electrica auto electrica auto

  Pornirea motorului, incarcarea bateriei, sistemul de lumini.

  Reparatii electrice, reparatii alternatoare, reparatii electromotoare, reparatii electroventilatoare, reprogramare calculatoare, montaj alarme si inchideri centralizate, resetare intervale service, inlocuiri acumulatori.

 • alte lucrari reparatii masini, intretinere masini

  Sistemul de esapament, caroserie, diagnoza auto si testare.

  Reparatii elemente de directie, sistemul de esapament, reparatii sistem de incalzire/ racire, clima, sistemul de rulare, reparatii/ inlocuire elemente de caroserie, diagnoza auto si testare, aer conditionat, inspectie si evaluare in vederea vanzarii/ cumpararii.